بازاریابی شبکههای اجتماعی یکی از راههای شناخت بازار هدف و گسترش آن است. در بازاریابی شبکههای اجتماعی ما بوسیله شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام، توییتر و... کسب و کار خود را معرفی کرده و به جذب کاربر اقدام میکنیم.
اهداف بازاریابی شبکههای اجتماعی
بازاریابی شبکههای اجتماعی برای تمامی اهدافی که در بازاریابی سنتی مورد نظر است، استفاده میشود که عبارتند از:
- رسیدن به مشتری
- افزایش مراجعه و فروش
- بازاریابی دهان به دهان
- افزایش فروش محصولات یا خدمات
- ایجاد بستری برای دریافت بازخورد (Feedback)
- مشهور شدن به عنوان یک متخصص
- هدایت ترافیک به یک وبسایت یا وبلاگ تجاری
- جلب توجه به یک رویداد خاص در مورد کسب و کار
- ارایه خدمت به مشتری
مزایای بازاریابی شبکه های اجتماعی
- کم هزینه بودن: در مقایسه با بازاریابی سنتی، بازاریابی شبکههای اجتماعی بسیار ارزان است. هر فرد میتواند بهراحتی یک حساب کاربری ایجاد کرده و مطالب خود را با دیگران به اشتراک بگذارد. همچنین میتوان با صرف هزینه، بازاریابی هدفمندتری را انجام دهد. برای مثال، فیسبوک گزینههای مختلفی برای هدف قرار دادن محدوده مشخصی از مخاطبان را ارائه میدهد، مانند هدف قرار دادن افرادی که در یک شعاع جغرافیایی خاص هستند.
- جذب بهتر مخاطبان: شبکههای اجتماعی به کسب و کارها اجازه میدهند تا مخاطبان هدف را جذب و تعامل خود با مشتریان را بیشتر کنند.
معایب بازاریابی شبکههای اجتماعی
- زمانبر بودن: مشکل اصلی بازاریابی شبکههای اجتماعی این است که بسیار وقتگیر است. کمپینهای بازاریابی شبکههای اجتماعی باید در طول زمان پرورش پیدا کنند.
- ریسک بالا: با توجه به ماهیت شبکههای اجتماعی، کسب و کارها باید بهخوبی از خطرات آگاه باشند. یک پیام منفی توسط یک مشتری، کارمند سابق یا رقیب، بهشدت میتواند شهرت یک کسب و کار را خدشتهدار کند. همچنین اگر یک هکر موفق به کنترل حساب شبکه اجتماعی شود، میتواند نتایج فاجعهباری در پی داشته باشد.
جهت مشاوره رایگان همین الان با مشاوران ما تماس بگیرید. تلفن مرکز تماس : 34 و 42487333-021